top of page
Zoeken

Thuis steeds een comfortabele temperatuur dankzij airco

Geniet van een frisse zomer dankzij airco in uw huis


Comfort door verkoelen én verwarmen

De zomers worden steeds warmer en wat afkoeling in huis is dan zeker geen overbodige luxe. Een degelijk aircosysteem zorgt ervoor dat het thuis comfortabel vertoeven is. Moderne toestellen zijn muisstil, zodat ze zelfs in de slaapkamer geïnstalleerd kunnen worden en u een aangename nacht heeft, ook tijdens een hittegolf in de zomer.


Oudere aircotoestellen hadden één functie, namelijk ervoor zorgen dat het tijdens de zomer lekker fris was. Hedendaagse airco's zijn multifunctioneel en kunnen ook als verwarming gebruikt worden in de winter. Zo gebruikt u één toestel om het hele jaar door van een comfortabele binnentemperatuur te genieten!


De installatie van een airco met buitenunit hoeft niet ingrijpend te zijn. Het meest gangbare systeem is een airco met buitenunit. Afhankelijk van de mogelijkheden van uw woning wordt deze buitenunit op een plat dak zoals het dak van de garage of een buitenbeugel geïnstalleerd. Ook deze apparaten worden steeds kleiner, stiller en efficiënter. Voor de leidingen wordt een gat in de muur geboord, dat vakkundig wordt weggewerkt eens de airco geïnstalleerd is.


Duurzaam en prijsvriendelijk

Er bestaan airco's met een A-energielabel die heel efficiënt met energie omspringen. Voor grotere toestellen daalt dit energielabel een beetje, maar de meeste airco's hebben een niveau boven B. Een airco met buitenunit werkt namelijk als een miniwarmtepomp en haalt veel van zijn verbruikte energie uit de lucht.


Wanneer u dan ook nog eens uw airco combineert met zonnepanelen creëert u een volledig zelfvoorzienend systeem waarbij u in de zomer gratis uw woning afkoelt. In de winter krijgt u uiteraard wat minder zonne-energie binnen, maar ook dan blijkt de combinatie airco en zonnepanelen erg prijsvriendelijk. Wat ook erg belangrijk is: op die manier verbruikt u steeds minder fossiele brandstoffen.


Dankzij een airco met buitenunit geniet u dus steeds van een comfortabele temperatuur in huis, zowel als afkoeling als verwarming. Daarnaast is dit een prijsvriendelijk systeem dat in combinatie met zonnepanelen meteen ook klimaatneutraal is.


Wist u trouwens dat Easy San Rescert gecertificeerd is voor airco en warmtepompen?

Dit stelt u in de mogelijkheid om aantrekkelijke premies te kunnen aanvragen.


Redenen genoeg dus om niet meer te twijfelen en aan de slag te gaan met een airco.

Rescert certificaat Easy San in Limburg - Diepenbeek


Contacteer Easy San, wij adviseren en installeren voor u het meest optimale systeem voor uw woning.
留言


bottom of page