Ook voor sleutelklare Badkamer Renovaties, Keuken Renovaties en zelfs volledige Appartementen regio Antwerpen kunt u bij Easy San Wilrijk terecht!

Is dat wel zo logisch dat een verwarmingsinstallateur totaalrenovaties doet ?

Wel eigenlijk wel , het aandeel van de technieken in een renovatie is alsmaar belangrijker geworden. Niet alleen praktische vragen zoals welke verwarmingsketel , ventilatiesysteem , sanitaire oplossing is voor onze renovatie de beste en verstandigste keuze maar ook welk zijn de wettelijke eisen die gesteld worden bij mijn renovatie , wat kan ik best doen voor het E-peil van mijn woning ? Samen met u bekijken we alle praktisch haalbare oplossingen en maken daar een perfect geheel van.

tegelwerk

Badkamer renovaties, tegelwerk , bepleistering en schilderwerken

Omdat wij meer en meer de vraag kregen om ook badkamer renovaties, tegelwerk, bepleistering, schilderwerken… voor onze rekening te nemen, hebben we dan ook de beslissing genomen om hiervoor eigen mensen aan te werven. Het grote voordeel hiervan is dat we zo het hele proces van de verbouwing zelf in handen hebben en u de timing en afwerkingsgraad die u van ons verwacht, kunnen garanderen. 

Voor u is er tijdens die renovatie maar één aanspreekpunt : Easy San !