top of page

Op zoek naar de Expert Loodgieter Sanitair & WC-ontstoppingen regio Limburg, Easy San Diepenbeek

Vakmanschap op maat om warmte en sanitair comfort te garanderen

De installateurs en techniekers van Easy San in Diepenbeek, Limburg staan klaar voor grote en kleine nieuwbouw- en renovatieprojecten bij particulieren en bedrijven in heel België voor sanitair. Onze service:

Loodgieters- en ontstoppingsoplossingen Diepenbeek

Loodgieters- en ontstoppingsoplossingen

Bij dringende problemen of pannes kunt u altijd een beroep doen op Easy San. We zijn 24/7 beschikbaar om lekken op te sporen en herstellen, toiletten en afvoeren te ontstoppen, radiatoren af te sluiten, verwijderen, vervangen en verplaatsen of sanitair te vervangen, zoals kranen, lavabo’s, wasbakken, toiletten en afvoerleidingen.

loodgieter Limburg

Installatie van topsanitair

Als u graag een hedendaagse sanitaire installatie wilt, dan installeert Easy San de badkamermeubels en sanitaire artikelen die u alle comfort bieden. Ook zorgen onze installateurs voor de nodige waterleidingen en afvoerbuizen. Uw sanitair werken we tot in de puntjes af, zodat u er lang van kunt genieten.

sanitair Limburg

Totale badkamer renovatie :

Heeft uw badkamer zijn beste tijd gehad of u wilt een inloopdouche in plaats van een bad?
Bij Easy San maken we het u graag gemakkelijk , bij ons heeft u namelijk maar één aanspreekpunt voor de volledige renovatie van uw badkamer. Naast het sanitaire werk kunt u ook op ons reken voor het plaatsen van vloer- en wandtegels , gyproc- en pleisterwerken , elektriciteit , schilderen , … wij doen het allemaal voor u en met onze eigen mensen.

Ons plan van aanpak :
1. We komen bij u langs om de toestand ter plaatse op te meten en hiervan een plan te maken.
2. Met dat plan gaat u naar de toonzaal van één van onze sanitaire partners ( Desco of Facq ) waar u in overleg een voorstel laat maken voor de sanitaire toestellen.
3. Met hetzelfde plan gaat u naar de toonzaal van onze partner in vloer- en wandtegels die u zal assisteren in het kiezen van de juiste tegels
4. U krijgt van ons een totaal-offerte met een sluitende prijs
5. Na uw akkoord krijgt u van ons een gegarandeerde start en einddatum voor alle uit te voeren werken
6. Na ongeveer 10 dagen is alles Sleutelklaar en kunt u genieten van uw nieuwe badkamer !

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een E-mail naar Easy San!

Enkele realisaties

bottom of page