03 344 58 47  |    info@easysan.be

Lees in onze blog alles over verwarmingen, airco en sanitair | Easy San Antwerpen

 • warmtepomp easy san antwerpen
  14/05/2021 0 Opmerkingen
  Easy San, uw verwarmingspartner in de provincie Antwerpen

  Meester in (lucht-water)warmtepompen

  Easy San is een servicebedrijf voor de installatie en het onderhoud van verwarmingselementen, gevestigd in de Antwerpse gemeente Wilrijk. Deze allround firma is expert in (lucht-water)warmtepompen.

  Bent u het beu om met gas te stoken en denkt u eraan om een warmtepomp of een lucht-water warmtepomp te laten installeren? Easy San klaart de klus voor u. Duurzaam wonen begint bij de plaatsing van een degelijke (lucht-water)warmtepomp. De Easy-San warmtepompen zijn uiterst energiezuinig en bovendien erg milieuvriendelijk. Een warmtepomp verwarmt uw woning met energie afkomstig uit de lucht (of uit de bodem), waardoor uw CO2-uitstoot vermindert. Easy-San plaatst onderhoudsarme warmtepompen die slechts eenmaal per jaar gecontroleerd dienen te worden.

  Wie stookt met een warmtepomp kiest voor een moderne, innovatieve verwarmingsmethode. Daarom levert een warmtepomp in uw woning een flinke waardestijging op en zullen potentiële kopers sneller overtuigd zijn. Heeft u ervoor gekozen om een Easy-San (lucht-water)warmtepomp te plaatsen? Dan zijn prijzige airconditioningsystemen niet langer nodig. Warmtepompen zorgen zowel voor verwarming als voor de nodige verkoeling.
  Is uw woning voorzien van vloerverwarming en werken uw radiatoren op temperaturen onder de 50 graden Celsius? Laat een Easy-San warmtepomp installeren en geniet van het comfort dat u verdient!

  Waarom voor een Easy-San warmtepomp kiezen
  Deze Wilrijkse verwarmingsexpert staat garant voor de kwaliteit van uw (lucht-water)warmtepomp.Easy San werkt uitsluitend met alom bekende merken, zoals Bosch, Viessmann en Vaillant, en biedt u steeds correcte, transparante prijzen aan. Easy-San ontfermt zich niet enkel over de installatie en het onderhoud van uw warmtepomp, maar staat tevens voor u klaar met deskundig advies over de mogelijke verwarmingsopties in uw woning. Bij Easy-San rekent u op een uitstekende service én na-service


  Bevindt u zich in de omgeving van Wilrijk en overweegt u om een (lucht-water)warmtepomp aan te schaffen? Vertrouw op de jarenlange vakkennis van Easy-San, vraag nu een offerte aan!

  Lees meer
 • aircosysteem easy san antwerpen
  10/02/2021 0 Opmerkingen
  Meer wooncomfort met een airco- en ventilatiesysteem

  Gecontroleerde binnentemperatuur

  Steeds vaker hebben we te maken met warme tot tropische zomers. Dit kan invloed hebben op ons functioneren en verstoort een goede nachtrust. Hoe kunnen we daar zelf iets aan verbeteren? We kunnen ervoor zorgen dat onze woning wordt voorzien van een functioneel aircosysteem. Dat is tegenwoordig beslist geen overbodige luxe meer. Met een effectieve luchtkoeling regelt u voortaan zelf de temperatuur in huis. Een airco-installatie verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk en komt uw gezondheid zeker ten goede. Geen gepuf meer tijdens hete zomermaanden of slapeloze nachten en het gehele jaar door een optimaal geregelde binnentemperatuur. Dat is een groot voordeel ook nu thuiswerken de nieuwe standaard is geworden en we meer tijd thuis doorbrengen.

  Een perfecte leefomgeving met een ventilatie- of aircosysteem
  Een goed ventilatiesysteem in huis is een eerste vereiste. Op deze manier wordt de lucht in huis steeds opnieuw ververst en de vervuilde lucht binnenshuis afgevoerd. Dat zorgt voor een gezond binnenmilieu. Schone lucht is voor iedereen van groot belang, maar zeker ook voor mensen met luchtwegproblemen of allergieën. Met een goed afgesteld ventilatiesysteem wordt de lucht beter gezuiverd. De hoeveelheid belastende pollen of deeltjes in de lucht die allergieën veroorzaken, zoals schimmels en sporen, wordt dan tot een minimum teruggebracht.

  Doe regelmatig een check van uw airco-en ventilatiesysteem
  Maak van uw huis een fijne en gezonde plek om te wonen en laat uw ventilatiesysteem geregeld nakijken. Belangrijk daarbij is dat de luchtfilters regelmatig goed worden schoongemaakt. Alleen met een goed werkend airco- en ventilatiesysteem bent u verzekerd van schone lucht in huis. Schakel daarom een specialist in voor een onderhoudsbeurt van uw airco-installatie of ventilatiesysteem of vraag uw vakman om deskundig advies voor de aanleg. 


  Neem snel contact op met Easy San per mail en vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • verwarmingonderhoud appartementen antwerpen
  13/11/2020 0 Opmerkingen
  Vergeet het periodieke onderhoud van de cv-installatie van uw flat niet!

  Cv-onderhoud: aandachtspunt voor de VvE


  De wintertijd is aangebroken en het is zaak om de verwarming goed in orde te hebben. Belangrijk daarbij is dat de cv-installatie een periodieke onderhoudsbeurt krijgt. Bent u bewoner van een flat? Dan heeft u dat niet altijd zelf volledig in de hand. De flats in uw appartementsgebouw worden verwarmd middels blokverwarming, en daarom beschikken de afzonderlijke flats niet over een individuele cv-ketel. Gezamenlijk moet dan worden besloten tot het onderhoud van de centraal geregelde verwarmingsinstallatie. Daarom is het van groot belang dat het periodieke onderhoud aan de cv-installatie aangekaart wordt binnen de Vereniging van Eigenaren, de VvE, zodat tijdig onderhoud plaatsvindt.

  Waarom is dit regelmatige onderhoud zo belangrijk?

  Met een goed onderhouden verwarmingssysteem wordt de kans op vervelende storingen en defecten tot een minimum beperkt. In een flat is er veel belang bij een goed werkende centrale verwarming, want bij een storing of defect worden in één klap vele huishoudens ontregeld. De warmwater- en/of de warmtevoorziening komen dan in het geding. Deze oncomfortabele situatie is vaak eenvoudig te voorkomen door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door een erkende installateur zoals Easy San uit Antwerpen. Bovendien functioneert een schone, goed onderhouden cv-ketel beter en produceert op efficiëntere wijze warmte.

  Een ander punt is dat met periodiek onderhoud uw installatie beter up-to-date blijft. Een cv-monteur kan bij het onderhoud aangeven of het tijd is om over te stappen op een nieuwe cv-installatie en of een eventuele reparatie nog rendabel is. De aanschaf van een moderne hr-ketel kan het gasverbruik aanzienlijk reduceren. Een verbetering van het rendement houdt een forse besparing op de energiekosten in en dat is altijd mooi meegenomen! 


  Laat u adviseren door een verwarmingsexpert van Easy San in Antwerpen en u komt comfortabel de winter door in uw flat. Maak snel een afspraak!

  Lees meer

Spreken de projecten van Easy San u aan, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte!