top of page

Easy San, expert Plaatsen, Onderhouden & Herstellen Centrale Verwarming, Radiatoren, CV-ketels regio Diepenbeek, Limburg

Gespecialiseerd onderhoud en depannages

Easy San in Diepenbeek, Limburg staat al vele jaren bekend als een betrouwbaar onderhoudsbedrijf voor centrale verwarming, radiatoren, enz. van diverse merken. Onze uitgebreide expertise én vlotte service verzekeren u van een duurzame en snelle oplossing voor elk dringend probleem aan uw cv-ketel. Ook als blijkt dat uw cv-ketel aan vervanging toe is maken wij voor u graag een gepast voorstel. Onze verwarmingsspecialisten hebben de nodige erkenningen om in Vlaanderen, in en rond Brussel en in Wallonië periodieke controles, onderhoud en reparaties uit te voeren.

easy san verwarmingsspecialist Diepenbeek, Limburg

Wij doen het onderhoud en service :

  • van gasketels G1 en G2

  • van stookolieketels

  • Officiële verwarmingsaudits

  • Zowel voor particulier als bedrijven

U wil van het gas af? Warmtepompen lucht – water , warmtepompen bodem – water , zwembadwarmtepompen en zonnepanelen zijn voor ons al lang geen “nieuwe “ technieken meer. Als u er nog niet helemaal uit bent welk verwarmingssysteem u wil hebben, komen we daar graag – met kennis van zaken - met u over praten. Dat is de beste manier om de beste keuze te maken voor uw woning.

Veel gestelde vragen bij het vervangen van een CV-ketel :

Depannageservice op maat van uw verwarming

Zonder verwarming komen te zitten, is wel het laatste wat u in de herfst of winter wilt meemaken. Gelukkig zijn onze medewerkers 24/7 beschikbaar voor depannages over heel België. Met onze handige terugbelservice krijgt u een antwoord, wanneer het u uitkomt. U kunt altijd een beroep doen op Easy San voor de volgende dienstverlening:

Nazicht van de verwarmingsinstallatie

Oplossing voor circulatieproblemen

Reiniging van de brander en cv-ketel (verwijderen van corrosie, kalkaanslag en ander vuil)

Eventueel vervanging van onderdelen

Aflevering van reinigings-, verbrandings- en keuringsattest

Wij herstellen en onderhouden oa. deze merken van verwarmingsketels :
Vaillant – Viessmann – Buderus – Weishaupt – Bosch – Remeha – Junkers 

Onze partners voor verwarming zijn :
Vaillant – Viessmann – Bosch – Radson – Vasco – Henco – Giacomini – Danfoss – Begetube – Jaga – Desco – Facq – Van Marcke - Van Oirschot

Werkt uw verwarmingsketel niet meer of is het tijd voor de verplichte controle?
Neem dan contact op met Easy San!

Enkele realisaties

bottom of page