top of page
Zoeken

Isoleren en wat nu?


badkamerrenovatie easy san antwerpen wilrijk


Installatie van energiezuinige verwarmingstoestellen


Het is belangrijk dat uw cv-ketel het juiste vermogen heeft voor een zo gunstig mogelijk energieverbruik. Een hr-ketel heeft het juiste vermogen wanneer het volledig is afgestemd op uw huishouden en woonsituatie. Uw verwarmingsinstallatie heeft dan een optimale modulatie en past zich feilloos aan de energiebehoeften van dat moment aan. Als eis aan een goede cv-installatie moet dan ook niet alleen worden gesteld dat uw huis goed wordt verwarmd als het koud is buiten. Het is wel net zo belangrijk dat de verwarming ook op een lage stand kan draaien met een laag energieverbruik en niet veel schommelingen vertoont.


Met de keuze voor het meest efficiënte verwarmingstoestel voor uw huis, of het nu gaat om een warmtepomp of een hr-ketel, draagt u ook bij een schoner milieu. Het is daarom goed om na het isoleren van uw woning te kijken of uw verwarming kan worden geoptimaliseerd.


Belang van het juiste vermogen voor uw verwarmingstoestellen


Met een moderne hr-ketel met het juiste vermogen voorkomt u dat uw cv voortdurend onnodig aanslaat. Een modulerende cv-ketel kan veranderingen in de temperatuur goed opvangen en brandt efficiënt, zonder verspilling van energie. Met de aanschaf van zo’n energiezuinige hr-ketel brengt u uw energierekening dan ook fors omlaag. Check na de isolatie van uw huis altijd of het vermogen van uw cv-ketel niet te groot is voor de veranderde energievraag. Vaak is het beter om een hr-ketel met een kleiner vermogen te installeren voor een beter rendement. Soms blijkt een warmtepomp de ideale oplossing te zijn.


Easy San maakt voor u een nauwkeurige berekening van het warmteverbruik in uw woning. Vervolgens wordt er door Easy San een aantrekkelijk aanbod gedaan voor de beste verwarming voor uw huis.


Is uw verwarmingsinstallatie ook goed afgestemd op de isolatie van uw woning? Mail nu voor een afspraak en ontvang advies op maat.

Comments


bottom of page