top of page
Zoeken

Laat uw badkamer renoveren door een badkamerspecialist


badkamerrenovatie easy san antwerpen wilrijk


Meer wooncomfort door een badkamerrenovatie


Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Er zijn vele situaties denkbaar waarin een badkamerrenovatie de ideale oplossing is om uw wooncomfort te verhogen. Misschien wilt u graag een douche laten aanleggen in plaats van een bad of heeft u extra voorzieningen nodig, zoals een extra toilet op de bovenverdieping of een dubbele wastafel? Of bent u van plan de badkamer een flinke opknapbeurt te geven, gewoon omdat het nodig is? Door een badkamerrenovatie wordt een nieuwe, praktische indeling van uw badkamer mogelijk. Vervolgens ligt uw droombadkamer binnen handbereik, met een compleet nieuwe inrichting en modern sanitair voor nog meer comfort.


De totaaloplossingen van Easy San


Bij een badkamerrenovatie doet zich al snel de vraag voor: hoe pak ik de verbouwing van de badkamer aan? Geen zorgen! Schakel een badkamerspecialist in, zoals Easy San uit Bilzen in de regio Limburg. In Easy San vindt u de perfecte partner om uw badkamer te vernieuwen. Easy San heeft een totaalconcept ontwikkeld om uw gehele badkamer aan te pakken. Eerst werkt een badkamerexpert voor u een plan op maat uit. Daarna gaan de vakmensen van Easy San aan de slag en nemen alle voorkomende klussen voor hun rekening. Easy San maakt het leidingwerk in orde, plaatst vakkundig het sanitair, betegelt netjes uw gehele badkamer en verricht al het schilder-, Gyproc- en pleisterwerk. Ook wordt uw badkamer voorzien van een optimaal ventilatiesysteem en mooie, functionele badkamerverlichting.

Wel zo overzichtelijk: alle badkamerwerkzaamheden worden dus door één bedrijf uitgevoerd. Met één vast aanspreekpunt voor alle klussen weet u zo precies waar u aan toe bent. Dat is het voordeel van een allround badkamerspecialist. Easy San regelt alles voor u en zorgt dat de werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd worden met als eindresultaat een schitterend, nieuwe badkamer in no time.


Neem snel contact op voor een afspraak of vraag per mail een vrijblijvende offerte aan!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page