top of page
Zoeken

Easy San, uw verwarmingspartner in de provincie LimburgMeester in (lucht-water)warmtepompen


Easy San is een servicebedrijf voor de installatie en het onderhoud van verwarmingselementen, gevestigd in de Limburgse gemeente Bilzen. Deze allround firma is expert in (lucht-water)warmtepompen.


Bent u het beu om met gas te stoken en denkt u eraan om een warmtepomp of een lucht-water warmtepomp te laten installeren? Easy San klaart de klus voor u. Duurzaam wonen begint bij de plaatsing van een degelijke (lucht-water)warmtepomp. De Easy San warmtepompen zijn uiterst energiezuinig en bovendien erg milieuvriendelijk. Een warmtepomp verwarmt uw woning met energie afkomstig uit de lucht (of uit de bodem), waardoor uw CO2-uitstoot vermindert. Easy San plaatst onderhoudsarme warmtepompen die slechts eenmaal per jaar gecontroleerd dienen te worden.

Wie stookt met een warmtepomp kiest voor een moderne, innovatieve verwarmingsmethode. Daarom levert een warmtepomp in uw woning een flinke waardestijging op en zullen potentiële kopers sneller overtuigd zijn. Heeft u ervoor gekozen om een Easy San (lucht-water)warmtepomp te plaatsen? Dan zijn prijzige airconditioningsystemen niet langer nodig. Warmtepompen zorgen zowel voor verwarming als voor de nodige verkoeling. Is uw woning voorzien van vloerverwarming en werken uw radiatoren op temperaturen onder de 50 graden Celsius? Laat een Easy San warmtepomp installeren en geniet van het comfort dat u verdient!


Waarom voor een Easy San warmtepomp kiezen


Deze Bilzense verwarmingsexpert staat garant voor de kwaliteit van uw (lucht-water)warmtepomp. Easy San werkt uitsluitend met alom bekende merken, zoals Bosch, Viessmann en Vaillant, en biedt u steeds correcte, transparante prijzen aan. Easy San ontfermt zich niet enkel over de installatie en het onderhoud van uw warmtepomp, maar staat tevens voor u klaar met deskundig advies over de mogelijke verwarmingsopties in uw woning. Bij Easy San rekent u op een uitstekende service én na-service!

Bevindt u zich in de omgeving van Bilzen en overweegt u om een (lucht-water)warmtepomp aan te schaffen? Vertrouw op de jarenlange vakkennis van Easy San, vraag nu een offerte aan!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page